Понуда на сервис

МОТОР БЕНЗИН/ДИЗЕЛ ДИЈАГНОСТИКА,ОДРЖУВАЊЕ И ПОПРАВКА
КАИШИ,ЦРЕВА И ФИЛТРИ-ПРОМЕНА
РЕБРАСТИ КАИШИ И ЗАТЕГАЧИ-ПРОМЕНА
СИСТЕМ ЗА ЛАДЕЊЕ-ОДРЖУВАЊЕ И ПОПРАВКА
ЕЛЕКТРИЧЕН СИСТЕМ-ДИЈАГНОСТИКА И ПОПРАВКА
ИЗДУВНИ ГАСОВИ-ДИЈАГНОСТИКА
ИЗДУВЕН СИСТЕМ-ПРОМЕНА ПОПРАВКА
СИСТЕМ ЗА ГОРИВО-ДИЈАГНОСТИКА,ОДРЖУВАЊЕ И ПОПРАВКА
ПРОМЕНА НА МАСЛА-МОТОР,МЕНУВАЧ И ДИФЕРЕНЦИЈАЛ
ПРЕВЕНТИВНО ОДРЖУВАЊЕ 30/60/90К
СУСПЕНЗИЈА ПОПРАВКА И ЗАМЕНА
МЕНУВАЧ ПОПРАВКА
КУМПЛУНГ (СПОЈКА) ПОПРАВКА И ЗАМЕНА
СИСТЕМ ЗА КОЧЕЊЕ-ПОПРАВКА
ДИСК ПЛОЧКИ И ГУРТНИ-ПРОМЕНА
ВУЛКАНИЗЕРСКИ СЕРВИС
ЛАГЕРИ-ПРОМЕНА
СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ-ПОПРАВКА ПРОМЕНА
ЈАБУЧИЦИ,СПОНИ И ЧАУРИ-ПРОМЕНА
СВЕТЛА И СИГНАЛИЗАЦИЈА-ПОПРАВКА ПРОМЕНА
КСЕНОН ХИД
ДОДАТОЦИ
Автологистика - Вулко - Брз сервис
Тел: 078-33-30-33
Тел: 046-26-55-28
avtologistika.mk@gmail.com
ул. Абас Емин 33
Работно време: 08:00 - 17:00